vineri, 10 decembrie 2010

Holy Church

Cine zice ca biserica nu e buna de nimic sa sa duca sa faca urgent 3000 de matanii si sa zica 500 de rugaciuni!!! Ca altfel ma enervez -iar cand ma enervez fac ca toti dracii!

Tocmai am descoperit ca biserica, mai ales –nici nu se putea altfel- BOR, nu este pur si simplu buna, ci poate fi un factor vital in eliminarea bolilor psihice.

http://www.antena3.ro/romania/biserica-a-gasit-problema-societatii-romanesti-dependenta-de-sex-114427.html

Daca i-ar vindeca definitiv pe credinciosi de dependenta de sex, ba chiar mai mult, daca i-ar face sa urasca tot ce are legatura cu sexul (I hope so!), in maxim vreo suta de ani am scapa de toti. Desigur, eu n-as mai fi pe-aici ca sa ma bucur, dar poate urmasilor unor atei le-ar prinde bine noua stare a lucrurilor.

In fine, ca sa n-o lungesc mai mult, le doresc mult success, multi “clienti” si ma ofer sa-i ajut cu cate o sugestie pentru imbunatatirea rezultatelor. Prima care imi trece prin cap e castrarea, ca adjuvant al terapiei aplicate de pseudopsiholog. Metoda a fost deja testata in antichitate si evul mediu (si poate inca se mai aplica/perfectioneaza, cine stie?) si isi arata eficienta intr-un timp cu mult mai scurt decat cele 10 saptamani necesare actualei terapii.

Am un singur regret, si anume ca nu s-au gandit mai devreme la asta…