luni, 24 mai 2010

Christian Marriage

                                                                                                                                                                    .
Ce face Je cand nu are treaba? Nici nu mai conteaza, atata timp cat pot sa va zic ce face Je cand are multa treaba, cum ar fi, spre exemplu, invatatul pentru un examen naspa, picat si ras-picat de mai multe ori.


Asadar Je se da pe net, mai intai pe siturile cu stiri, apoi pe blogurile ateiste, apoi pe linkurile primite pe messenger si apoi, cand toate acestea sunt epuizate, da click pe ‘blogul urmator’ de la blogul personal, de mai multe ori pana cand cade lesinata de plictiseala sau de ras.

Astazi, de ras, pentru ca am dat peste un blog in care era tradus partial (si partial corect, motiv pentru care nu am pus link catre blogul in cauza) textul de aici:

http://www.squaredancecd.com/Bride/brides.htm

in care viitoarele mirese crescute cu frica de dumnezeu sunt sfatuite cum sa se comporte in noaptea nuntii si de-a lungul casniciei, avand in vedere ca barbatii sunt “by nature rather perverted”.

Cateva citate din textul publicat “in the year of our Lord 1894” si atat de asemanator  celor publicate pe siturile crestine din secolul XXI:

“The wise bride will permit a maximum of two brief sexual experiences weekly during the first months of marriage. As time goes by she should make every effort to reduce this frequency.(…) A good wife should expect to have reduced sexual contacts to once a week by the end of the first year of marriage and to once a month by the end of the fifth year of marriage.”

“By their tenth anniversary many wives have managed to complete their child bearing and have achieved the ultimate goal of terminating all sexual contacts with the husband.”

“One heartening factor for which the wife can be grateful is the fact that the husband's home, school, church, and social environment have been working together all through his life to instill in him a deep sense of guilt in regards to his sexual feelings, so that he comes to the marriage couch apologetically and filled with shame, already half cowed and subdued.”

And so on towards the glory of god.

duminică, 2 mai 2010

Putina pedofilie

Cum poti sa fii pedofil si sa scapi basma curata cu asta? Foarte simplu: nu ai decat sa –ti arunci jumatate din creier (adica al doilea neuron) si sa devii membru al unui cult care, pe langa alte aberatii, pretinde si ca sexul cu minori este acceptabil. De asemenea, trebuie sa te asiguri ca te muti intr-o tara in care regulile religiei respective devin litera de lege.


Nenea despre care se vorbeste in linkul de mai jos nu a respectat decat prima parte si probabil va avea de suferit urmari grave pentru ca nu respectat-o si pe a doua .

http://www.antena3.ro/stiri/externe/un-senator-nigerian-de-49-de-ani-si-a-luat-sotie-de-13-ani_98202.html

Pentru a nu mai face asemenea greseli, m-am gandit sa-i dau ‘domnului’ senator cateva sfaturi ca sa devina un pedofil si –de ce nu?-un musulman mai bun:

1. mutarea urgenta in Arabia Saudita sau intr-o tara asemanatoare (cel putin pana cand pacatosii de nigerieni vor adopta sharia ca lege suprema in stat);

2. trimiterea de avioane-cadou tuturor celor care au indraznit sa puna la indoiala valoarea morala a shariei; ‘mituiti’ in acest fel, vor avea instantaneu revelatia existentei lui allah care ii va lamuri personal (daca va reusi sa-i reasambleze –si va reusi pentru ca e omnipotent) cum sta treaba cu iubirea fata de minore;

3. divortul rapid de nevasta de 13 ani. Dupa cum se vede, si-a luat o nevasta cam batrana si prin aceasta ne arata ca desconsidera exemplul profetului. Se impune casatoria urgenta cu o ‘femeie’ mai tanara, eventual de 9 ani, ca sa demonstreze ca a citit si inteles haddith- urile (alea mai importante, care vorbesc despre viata sexuala a profetului, bineinteles).

Ce obtine el daca imi urmeaza sfaturile? Pai, scapa de puscarie (sau oricare o fi pedeapsa pentru pedofilie in Nigeria) si mai dobandeste 70 de virgine in paradis si mila lui allah si 70 de virgine si starea de comuniune spirituala cu divinitatrea si 70 de virgine si iertarea prietenului imaginar si 70 de virgine si 70...